PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

30 d’oct. 2010

BIOPICS

Pels que no estigueu habituats al vocabulari tècnic del cinema... un biopic és una pel·licula on s'explica la vida d'un personatge real.
Doncs bé, hem trobat informació sobre pel·licules que s'estan preparant (o, com a mínim, es pretenen fer) o encara no s'han estrenat sobre la vida d'alguns cantants o grups rockers.

FREDDIE MERCURY (QUEEN)


La pel·lícula encara no té nom.
L'actor que, de moment, s'està pensant per interpretar al portador d'una de les millors veus de la historia de la musica és Sacha Baron Cohen. Ha sortit a pel·lis com ALI G ANDA SUELTO, BORAT, BRÜNO o SWEENEY TODD.

IGGY POP


La pel·lícula es diu, de moment, THE PASSENGER.
L'actor escollit per interpretar al polèmic és Elijah Wood, conegudíssim per fer de Frodo a la saga de El señor de los anillos i per participar a pel·lis com LOS CRÍMENES DE OXFORD, DEEP IMPACT o SIN CITY.

OZZY OSBOURNE (BLACK SABBATH)


Sembla ser que pel 2011 ha d'arribar una pel·lícula sobre la vida del, sempre difícil de definir, Ozzy Osourne.
I també sembla que, de moment, l'actor escollit per interpretar-lo és l'irlandés Colin Farrell, conegut per pel·lícules com DAREDEVIL, CORRUPCIÓN EN MIAMI, ÚLTIMA LLAMADA, MINORITY REPORT o ALEJANDRO MAGNO.

IAN DURY (THE BLOCKHEADS)

La pel·lícula es diu SEX & DRUGS & ROCK & ROLL.
L'actor escollit per interpretar al cantant és Andy Serkis, conegut per fer de Gollum a la saga de El señor de los anillos i fer de King Kong a la versió que va fer el director Peter Jackson a l'any 2005 sobre la historia del goril·la gegant.

JANIS JOPLIN (BIG BROTHER AND THE HOLDING COMPANY)

La pel·lícula, de moment, es diu JANIS JOPLIN: GET IT WHILE YOU CAN.
L'actriu que, de moment, s'està pensant per interpretar el paper és Amy Adams, coneguda per pel·lis com NOCHE EN EL MUSEO 2, ATRÁPAME SI PUEDES o LA GUERRA DE CHARLIE WILSON.

DEBBIE HARRY (BLONDIE)



La pel·lícula encara és una idea que s'ha d'acabar de concretar.
L'actriu que, de moment, s'està pensant per interpretar el paper és Kirsten Dunst, molt coneguda per ser la Mary Jane Watson de la saga Spiderman o per pel·lis com PEQUEÑOS GUERREROS, LAS VÍRGENES SUICIDAS o WIMBLEDON: EL AMOR ESTÁ EN JUEGO.


Aprofitant aquesta notícia, us recordem alguns dels biopics sobre musics o bandes rockeres que s'han fet fins ara:
SID VICIOUS (SEX PISTOLS)



El polifacetic Gary Oldman va ser l'encarregat d'interpretar al baixista dels SEX PISTOLS a SID Y NANCY, dirigida per Alex Cox al 1986.

RITCHIE VALENS



Al 1987, Luis Valdez dirigia LA BAMBA, pel·licula on s'explicaba la historia del cantant californià Ricardo Valenzuela. L'encarregat de donar-li el fisic va ser Lou Diamond Phillips.

JIM MORRISON (THE DOORS)



Val Kilmer interpretava al carismàtic cantant a THE DOORS, dirigida per Oliver Stone al 1991.

TINA TURNER



La dificil relació entre la "iaia del rock" i el seu marit Ike Turner i el posterior éxit de la cantant va ser l'argument de la pel·licula TINA (WHAT'S LOVE GOT TO DO WITH IT) que va dirigir Brian Gibson al 1993. Angela Basset va ser l'escollida per al paper protagonista.

KURT COBAIN (NIRVANA)



Michael Pitt va ser l'escollit per ser el malograt cantant dels NIRVANA a THE LAST DAYS, l'interessant biopic que Gus Van Sant va dirigir al 2005.

JOHNNY CASH



Un dels ultims papers que ha fet Joaquin Phoenix ha sigut el del cantant d'Arkansas a la pel·li EN LA CUERDA FLOJA, dirigida per James Mangold al 2005.

IAN CURTIS (JOY DIVISION)



Sam Riley va interpretar al cantant dels JOY DIVISION a la pel·lícula CONTROL, dirigida per Anton Corbijn al 2007. A la pel·li 24 HOUR PARTY PEOPLE, del 2002, que parla de les vivencies de l'empresa productora Factory Records, també apareix el personatge d'Ian Curtis, interpretat per Sean Harris.

BOB DYLAN


I'M NOT THERE és el nom de la pel·licula dirigida per Todd Haynes al 2007 que repassa de manera peculiar la vida del cantant de Minnesota. Diferents actors van interpretar al cantant durant diferents fragments de la pel·li. Els més coneguts són Richard Gere, Cate Blanchett, Heath Ledger, Christian Bale i Ben Wishaw, sent Cate Blanchett la que tenia millor caracterització física del personatge.

DARBY CRASH (THE GERMS)


La vida d'aquesta llegenda del punk va ser portada a la gran pantalla per Rodger Grossman al 2007. L'encarregat d'interpretar al cantant a la pel·licula WHAT WE DO IS SECRET va ser Shane West.


JOAN JETT I CHERIE CURRIE (THE RUNAWAYS)




Kristen Stewart interpretava a la guitarrista del grup, Joan Jett, mentres que Dakota Fanning donava imatge a la cantant Cherie Currie a THE RUNAWAYS, dirigida per Floria Sigismondi aquest any.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada