PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

1 de des. 2013

Ha mort l'actor Paul Walker

Avui ens hem llevat amb una molt trista noticia. L'actor Paul Walker, de 40 anys, ha mort aquesta matinada en un accident de cotxe a California (la policia de Los Angeles situa la mort a les 15,30 h. hora local).
Sembla ser que en Walker anava com a passatger al Porsche d'un amic a Santa Clarita, prop de Los Angeles. Segons la seva pàgina de Facebook, els dos anaven a una gala benèfica de l'organització Reach Out Worldwide quan el vehicle va sortir de la carretera ,es va estavellar contra un arbre o quelcom similar i es va incendiar, provocant la mort a l'acte dels dos ocupants del cotxe.

El portal de noticies TMZ va ser el primer que va informar del que havia passat, i poc després ho confirmaven la pagina de FAcebok de l'actor, el seu compte de twitter i la Universal Studios, distribuidora de la nissaga A todo gas.
La companyia va emetre un comunicat aquesta matinada dien que "Tots a la Universal tenim el cor trencat. En Paul era un dels més estimats i respectats membres de la familia de l'estudi durant 14 anys, i la seva pèrdua es devastadora per a nosaltres, tots els que participem a les pel·lícules de A todo gas, y per als seus innumerables fans. Enviem els nostres sincers i més profunds condols a la familia d'en Paul"

Tant els seus companys com alguns altres actors amb els que ha treballat han transmés, mitjançant Twitter, el seu dolor davant d'aquest fet. En Dwayne "The Rock" Johnson, un dels ultims a afegir-se a la nissaga dels cotxes ha escrit al seu compte que "Tota la meva força, el meu amor i la fe a la familia d'en Walker en aquest moment tant punyent. Trobarem la nostra força en la teva llum. T'estimo, germà".
I, evidnetment, en Vin Diesel, protagonista pricipal de la nissaga juntament amb en Paul, també ha escrit "Germà, et trobaré moltissim a faltar. El cel s'ha guanyat un nou àngel. Descansa en pau"

En Paul William Walker, nascut a Glendale, California, el 12 de setembre del 1973, ha participat en una quarantena de titols entre cine i TV.
Sent un nadó va començar a treballar en anuncis i, amb no més de 10 anys, ja apareixia a series com Autopista hacia el cielo (1986) o ¿Quién es el jefe? (1991). Sent adolescent, va començar a tenir més activitat al cine, participant a pel·lis com Pleasantville (1998), Juego de campeones (1999), Alguien como tu (1999) o The Skulls, sociedad secreta (2000).
Però al 2001 li va a arribar el paper que canviaria la seva vida: el de Brian O'Conner a un film anomenat A todo gas. Arrel d'aquesta pel·lícula, el noms dels dos protagonistes van ser conegudissims arreu del món i ja res va ser igual.
Nunca juegues con extraños (2001), Timeline (2003) o Inmersión letal (2005) son pel·lis que va fer després que, evidentment, no li han donat el mateix exit que les sequeles de la nissaga dels cotxes: A todo gas 2 (2003), Fast & Furious: aun más rápido (2005), Fast & Furious 5 (2011) i Fast & Furious 6 (2013).

Tenia pendent d'estrena les pel·lis Vehicle 19, Hours o Brick Mansions i actualment estava rodant la setena entrega de la nissaga, però no se sap si la seva participació ja havia finalitzat. Segons The Hollywood Reporter, estava previst que la producció es traslladeix a Abu Dhabi al gener.
El director James Wan ha escrit al seu Twitter "Tinc el cor trencat ara mateix. No puc processar res".

L'actor deixa una filla de 16 anys, Meadow, fruit de la seva relació amb Rebecca McBrain.


Al 16 mil·límetres li hem dedicat en alguna ocasió una de les nostres sessions, on parlàvem d'ell i d'algunes de les seves pel·lícules.
Aqui us deixem l'audio del programa d'aquell dia per a que pogueu tornar a escoltar-lo (a partir del minut 59):


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada