PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

13 de des. 2012

1 - Què se n'ha fet de.... en Ralph Macchio?

On ha anat a parar en Daniel Larusso?
Això potser és el que es pregunta molta gent d'una generació marcada pel cine familiar que abarcava tot tipus de gèneres en una dècada marcada per l'explossió de creativitat i una forma de fer art que no ha trobat res ni ningú que el pugui igualar. Evidentment... parlem de la deliciosa dècada dels 80's.

Doncs per contestar preguntes d'aquest tipus, hem decidit crear aquesta secció "Què se n'ha fet de..." per, de mica en mica, saber què ha passat amb els actors i actrius dels que tant parlàvem quan erem nens.
Ens ha semblat molt bona idea que obrís el camí en karateka més famós d'aquella època.

En Ralph Macchio, va començar la seva carrera triomfant amb la serie de TV Con ocho basta i treballant amb en Francis Ford Coppola a Rebeldes.
Però, tal i com hem dit abans va disfrutar de l'èxit amb la trilogia de 'Karate Kid'. La considerem trilogía perquè El nuevo karate kid no ens sembla que pogués ser considerada com una continuació.
La tercera (i última part) d'aquesta trilogía data de l'any 1989.

Per no estar encasellat en el paper d'en Daniel Larusso va canviar de registre a pel·lis com Cruce de caminos (Walter Hill, 1986), on tenía una batalla guitarrera amb... Steve Vai!!

Semblava que tornava a remontar la seva carrera en participar en la poc valorada (a excepció de Marisa Tomei) i simpàtica Mi primo Vinny (Jonathan Lynn, 1992), i amb la pel·lícula coral Desnudo en Nueva York (Daniel Algrant, 1993), però no va ser així, arribant a fer pel·lícules no gaire bones que gairebé no han passat pels cines o, si ho han fet, haurà sigut només als Estats Units.

Tot i així, en els darrers anys ha tingut un notable exit teatral, amb l'obra Como triunfar en los negocios sin dar golpe, i al 2009 va tenir cert ressó mediàtic en participar en la serie Ugly Betty, versió americana de 'Betty, la fea'.

Durant aquest 2012, a més de concursar en la versió americana del programa "Mira quien baila", ha format part del rodatge de l'interessant biopic que en Sacha Gervasi ha fet del grandissim mag del suspens Alfred Hitchcock.
Juntament amb Anthony Hopkins (Alfred Hitchcock), Helen Mirren (Alma Reville), Scarlett Johannson (Janet Leigh), Jessica Biel (Vera Miles) i James D'Arcy (Anthony Perkins), en Ralph Macchio interpreta a Joseph Stefano, guionista de la pel·lícula Psicosis, a la pel·lícula Hitchcock, on es relata la relació entre el director i la seva esposa durant els dies de rodatge del famós film de l'any 1960.

Aqui us deixem una imatge més recent de l'actor, que ja té 51 anyets.

2 comentaris :

  1. Genial Secció company! La seguiré! M'ha encantat. Fas una feina extraordinària, putranka!

    ResponElimina
  2. Moltes gràcies, marranu!!! Alguna opció preferida per a la segona edició?

    ResponElimina