PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

18 de gen. 2014

Biopics pel 2014?


  
Fa una mica més de tres anys, una de les noticies de les que parlàvem era de possibles rumors de biopics que s'estaven preparant.
Pels que no estigueu habituats al vocabulari tècnic del cinema... un biopic és una pel·licula on s'explica la vida d'un personatge real.
Doncs bé, passat aquest temps, podem "actualitzar" aquella noticia amb una mica més d'informació.
Aqui us comentem el que possiblement podrem veure durant el 2014.


ELVIS PRESLEY


La Fox ha començat un casting per trobar al candidat ideal per interpretar a l'Elvis Presley a la pel·lícula Last train to Memphis.
La pel·li, dirigida per en Kevin MacDonald (El último rey de Escocia) es basa en el best-seller d'en Peter Guralnick, titolat de la mateixa manera, biografia que relata la joventut de l'artista des de l'institut fins a convertir-se en un fenòmen de masses.
El productor de la pel·li és un tal Mick Jagger. Us sona? Si, el líder dels Rolling Stones és un dels responsables d'aquest film.


FREDDIE MERCURY


Fa uns dies publicàvem a la web del programa que la història de la pel·lícula sobre la vida del gran Freddie Mercury havia canviat bruscament al canviar al protagonista de la pel·lícula.
Tal i com recordàvem, en Sacha Baron Cohen (Borat, Bruno) era substituït per Ben Whishaw, protagonista de El perfume i actor que dona vida al cientific Q als ultims films d'en James Bond.
Encara sense títol ni director, el guió de la pel·li va a càrrec d'en Peter Morgan (The Queen).



IGGY POP


Fa uns anys, es va pensar en una pel·lícula sobre els inicis de la vida musical d'Iggy Pop amb els Stooges. La pel·lícula s'havia d'anomenar The Passenger i havia d'estar protagonitzada per l'Elijah Wood (el Frodo de la famosa trilogía El señor de los anillos)
Pel que sembla, el projecte ja s'ha descartat.

Però sembla que ara hi ha un altre projecte cinematogràfic relacionat amb la vida del carismàtic cantant. S'està preparant un film sobre la estada a Berlín que van fer l'Iggy Pop i el David Bowie als anys 70 per fugir de la fama i les seves addiccions.

El resultat d'aquell viatge van ser els àlbums 'Lust for Life' i 'The Idiot' de l'Iggy, i 'Heroes' i 'Low' d'en Bowie.
Doncs bé, si tot va bé, en Gabriel Range dirigirà Lust for Life, on podrem veure els fets viscuts per aquestes dues llegendes del rock.


JAMES BROWN


La Universal ha anunciat l'estrena, a l'octubre d'aquest any, de Get on up.

La pel·lícula, dirigida per en Tate Taylor, relata la vida d'en James Brown, des de la seva infantesa fins que es va convertir en el Rei del Soul.

El film, a més de mostrar el seu ascens a la fama, també ensenya els seus problemes amb les drogues i els diners.

L'encarregat de donar vida al cantant es el desconegut Chadwick Boseman.




JANIS JOPLIN


Fa tres anys ja comentàvem que s'estava planejant el rodatge de la pel·lícula Janis Joplin: Get it while you can, biopic sobre la interessantísima vida de Janis Joplin.

L'actriu que s'havia pensat per protagonitzar-la era Amy Adams, vista a Noche en el museo 2, Atrapame si puedes, The fighter o fent de Lois Lane a El hombre de acero.

Per estrany que sembli, havent passat ja un temps, l'actriu es manté en el projecte, però ara ja sabem qui serà el director.
L'encarregat de la realització de la pel·lícula, de moment, és en Lee Daniels, director de pel·lis com Precious, The paperboy o El mayordomo.






JIMI HENDRIX


El passat mes de setembre es va projectar per primera vegada la pel·lícula All by my side.
Aquesta pel·lícula és el biopic que en John Ridley, guionista de pel·lis com Tres reyes o 12 años de esclavitud, ha dirigit i que es va estrenar, el mes de setembre, al Festival de Toronto.

El film narra la vida del guitarrista durant els anys 1966 i 1967 i es mostra la formació de la The Jimi Hendrix Experience, la relació amb el productor (i baixista de The Animals) Chas Chandler i la gravació del gran àlbum 'Are You Experienced?'.
La persona escollida per interpretar al geni de Seattle ha estat André Benjamin (també conegut com a André 3000), actor i music conegut per ser un dels integrants del grup Outkast. També es podrà veure a Keith Richards, Paul McCartney o a Eric Clapton, entre d'altres.

La curiositat del film es troba en la seva banda sonora. Per culpa de la negativa dels hereus d'en Hendrix, CAP cançó de l'artista apareixerà a la pel·li. El director ha optat per incloure temes de The Beatles i llegendes del blues com Moody Waters.


OZZY OSBOURNE


Semblava que al 2011 haviem de veure a Colin Farrell interpretant al, sempre polèmic, Ozzy Osbourne però, durant els tres anys posteriors, no hi ha hagut noticies noves sobre aquell projecte.

El que si sabem es que la dona del cantant, Sharon Osbourne, està mirant de preparar un film sobre la vida del seu marit als anys 70's i 80's.
S'estrenarà aquest any? Ja ho veurem!!

També aprofitem aquesta noticia per parlar-vos d'una pel·li que es va estrenar fa poc, de la que no se n'ha sentit parlar gaire, i que inclou a molts personatges que, de ben segur, ens sonaran: parlem de CBGB, que es va estrenar a l'octubre del 2013.


La pel·licula es centra en la famosa sala de Nova York d'en Hilly Kristal, des dels seus inicis com a sala per a concerts de country, bluegrass o blues (d'aqui el nom CBGB) fins a convertir-se en el que va ser: el lloc on va neixer el rock'n'roll y el punk underground de la època.

Els musics que podreu trobar en aquesta pel·li són:

DEBBIE HARRY (Malin Akerman)

L'actriu de Watchmen o Rock of ages interpreta a la cantant i líder de la banda Blondie.








PATTI SMITH (Mickey Summer)

L'actriu deixa el seu fisic al servei de la cantant americana que tant va influir en el punk.









LOU REED (Kyle Gallner)

El remake de Pesadilla en Elm Street o Jennifer's body són algunes de les pel·lis on ha sortit aquest noi. Ell interpreta al lider de The Velvet Underground.





IGGY POP (Taylor Hawkins)

El bateria dels Foo Fighters interpreta al carismàtic cantant en aquesta pel·lícula.









JOEY RAMONE (Joel David Moore)

L'actor, vist a Avatar, dona vida a un dels personatges més complexos de l'escena musical de l'època: el cantant i lider dels Ramones.











DEE DEE RAMONE (Steven Schub)

Vist a pel·lis com Nivel 13 o Medidas desesperadas, l'actor dona vida al baixista i fundador dels Ramones.

JOHNNY RAMONE (Julian Acosta)

L'actor nascut a Puerto Rico és l'encarregat d'interpretar al guitarrista de la mítica banda Ramones.








GENYA RAVAN (Stana Katic)

La protagonista de la serie Castle és l'encarregada d'interpretar a la cantant de Goldie & The Gingerbreads o Ten Wheel Drive.






STIV BATORS (Justin Bartha)

El jove actor, vist als films de les nissagues La búsqueda o Resacón, interpreta al guitarrista i cantant dels Dead Boys.







CHEETAH CHROME (Rupert Grint)

El Ron Weasley de la nissaga Harry Potter és l'encarregat d'interpretar al guitarrista dels Dead Boys, que també apareix a la pel·lícula en un paper molt petit.







JOHNNY BLITZ (Bronson Adams)

Aquest actor desconegut és el que dona vida al bateria dels Dead Boys.

DAVID BYRNE (Jared Carter)

El també desconegut actor dona vida al guitarrista i fundador de la banda Talking Heads.

STING (Keene McRae)

El famossissim lider de The Police també apareix en aquest film i és interpretat per aquest actor novell.

RICHARD HELL (Evan Alex Cole)

El baixista i fundador dels Television està interpretat per aquest jove actor.

RICHARD LLOYD (Luke Dressler)

El guitarrista de la banda Television és el paper debut d'aquest actor novell.

TOM VERLAINE (Max Reinhardsen)

L'actor interpreta al cantant i teclista dels Television.

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada