PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

11 de gen. 2014

Phenomena, The ultimate cinematic experience

"Phenomena Experience nace para recuperar los grandes clásicos de los años 70, 80 y 90; esas películas con las que crecimos. Aquellos títulos que nos hicieron reír, llorar, soñar... esas historias que auspiciaron nuestra primera cita, ese primer beso, aquel inolvidable verano. Phenomena rinde homenaje al espíritu de aquellas sesiones dobles que nos deleitaban de pequeños; esas tardes cuando entrábamos en un mundo de fantasía. Se trata del cine en mayúsculas, en pantalla grande. Una auténtica catarsis colectiva como cuando suena nuestra canción favorita. Lo clásico vuelve a ser moderno. Y ahora le toca al cine. De momento, yo he reservado butaca."


Així explica en Nacho Cerdá aquest "divertimento" creat al voltant de la nostalgia que hem acumulat els que ja tenim certa edat.
Un projecte creat al 2010 a Barcelona, amb els anys ha anat ampliant les seves zones de treball afegint ciutats com Madrid o Saragossa.
Normalment acostumen a ser sessions dobles de pel·lícules (tal i com disfrutàvem quan erem petits al nostre cine de barri) cada divendres en versió original substitulada en espanyol (V.O.S.E.), tot i que també fan sessions doblades per a nens o quan el doblatge es també part significativa de la pel·lícula. Es veu que no descarta cap alteració pel que fa a la quantitat de pel·lícules o horaris.

Els que ens ha cridat l'atenció, però... és la celebració del 3r anniversari d'aquest meravellós projecte!!

Mitjançant les habituals xarxes socials (Facebook, Twitter, Google+, etc) van fer una enquesta sobre quines pel·lícules veure per a celebrar l'anniversari i la resposta va ser... la trilogia de Regreso al Futuro!!

Així és...demà dissabte 11 de gener, al Palau de Congressos de Barcelona, a les 20 h. començara una marató de la famosa trilogia del Delorean., on també estarem presents els del Cops de Rock.

 
Queden molt molt poques entrades per poder gaudir d'aquesta experiencia... a què espereu?


0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada