PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

2 de febr. 2014

Troben mort l'actor Phillip Seymour Hoffman

Quan no portem no dos mesos de la desaparició d'una estrella de Hollywood... hem rebut fa unes hores la noticia de la mort d'un dels actors amb més categoria i qualitat dels darrers 20 anys: en Phillip Seymour Hoffman.

A les 18:30 (11,30h. hora local) un amic de l'actor, el guionista David Katz, trobava el cos de l'estrella al bany del seu apartament, situat al númeo 35 del carrer Bethune, a la zona de Greenwich Village de Nova York.
La policia encara està investigant les causes de la mort, però tot podria apuntar a una sobredosi.
L'actor va reconeixer el passat mes de maig a una web que havia acabat un programa de rehabilitació per a heroinomans, després de portar 23 anys "net".

L'actor i director, nascut a Rochester 23 de juliol de 1967 va saltar a la fama als 90's, començant amb papers petits com els de Esencia de mujer, Boogie nights, Twister o El gran Lebowski.
Amb el canvi de mil·leni, va alternar pel·ls més comercials com Misión imposible III amb films més modestos com La duda o Capote, per la que va rebre l'Oscar al millor actor l'any 2005.

En els darrers anys, havia alternat també films més alternatius com The Master o Los idus de marzo amb la nissaga comercial del moment: Los juegos del hambre.

Des del programa lamentem que s'apagui una de les estrelles que més il·luminava el cel deHollywood dels darrers anys.
Esperem que el 2014 no ens guardi més sorpreses com aquesta.





0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada