PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

24 de maig 2013

En Christopher Lee publicarà un disc de Heavy Metal!!

No. No és un error. En Saruman de 'El señor de los anillos' o un dels Drácula més recordats de tots els temps, es passa al... heavy metal!!!

Per als més 'freakies' de nosaltres, pot ser que aquesta noticia no sigui tan extraordinaria, potser sapiguem ja de les entremaliadures del senyor Lee dins de la música, però si és cert que, segons paraules de lmateix artista, és el primer disc de heavy metal pur que fa.
Tot i que ha va començar a tenir contacte amb la música als 70's i publicant un disc a finals dels 90's, no va ser fins l'any 2005 quan va tenir la seva primera trobada amb el metal, de la mà d'en Fabio Lione (cantant de la banda de metal simfònic Rhapsody of Fire) per col·laborar en el tema 'The Magic of Wizard's Dream'
Després d'aquesta intervenció, la seva veu seria també requerida e nfuturs treballs de la banda italiana ('Symphony of Enchanted Lands II – The Dark Secret', 'Triumph or Agony', 'The Frozen Tears of Angels' i 'From Chaos to Eternity').

Al 2006, va apareixer el seu segon disc, 'Revelations', àlbum de versions entre les que es van incloure dues versions de temes nadalencs passats pel seu filtre heavy metal, que va incloure en el seu posterior EP 'A Heavy Metal Christmas' del 2012.

Arribat l'any 2010, els Manowar van voler fer servir la veu del gran actor quan van regravar el seu disc debut, 'Battle Hymns', arribant a publicar 'Battle of Hymns MMXI'. La veu d'en Christopher Lee va servir per substituir la veu d'un altre gran actor que feren servir al disc original, del 1982: l'Orson Welles.
 
Al mateix any va apareixer el primer disc metal del veterà actor: 'Charlemagne: By the Sword and the Cross', disc de metal simfònic que va tenir molt bona crítica entre els experts.
El 27 de maig del mateix any, quan en Lee va fer 90 anys, va anunciar la publicació d'un single que formaria part d'un proper àlbum.

Aquest àlbum, continuació de l'anterior, i anomenat 'Charlemagne: The Omens of Death' es publicarà el proper dilluns, 27 de maig, per celebrar el 91 anniversari de l'actor.
Segons paraules de mateix actor, l'anterior disc era metal simfònic mentre que aquest serà pur heavy metal.
Per a la gravació del disc, en Lee ha comptat amb la col·laboració de dos grans guitarristes: Hedras Ramos i Richie Faulkner (Judas Priest), que també s'ha encarregat de realitzar els arranjaments dels temes.

Aquí us deixem el video en el que el veterà actor presenta el seu nou disc:

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada