PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

20 de set. 2013

COPS DE ROCK #501 Cap Als Mil (Mickey Rourke)


http://ca.wikipedia.org/wiki/Mickey_Rourke

El 16 MIL·LÍMETRES d'aquesta setmana té com a temàtica a un dels actors amb més popularitat dels 80's: en Mickey Rourke.

Famós per pel·lícules interessants dels anys 80, ha estat desaparescut de les nostres pantalles diversos anys degut als diversos escàndols que han format pert de la seva vida personal.
Degut a que aquesta setmana fa 61 anyets, li dediquem la secció. Però aquesta vegada ho fem en un format molt especial. Parlarem només d'una de les seves pel·lícules, la que ha implicat el retorn de l'actor als nostres cinemes: El luchador (2008).

La seva banda sonora té tants temes adients per al nostre programa que hem decidit desgranar aquesta pel·lícula tot el que poguem.

Esperem que us agradi!!!


http://www.filmaffinity.com/es/film545673.html


CANÇONS

FIREHOUSE - "Don't walk away"


QUIET RIOT - "Metal health (Bang your head)"


SLAUGHTER - "Dangerous"



SCORPIONS - "Animal magnetism"



RATT - "Round and round"



RHINO BUCKET - "Soudtrack of a war (Welcome to hell)"



CINDERELLA - "Don't know what you've got (till it's gone)"




ANÈCDOTES

· El nom de la filla d'en Randy és Stephanie, fent referència a Stephanie McMahon, filla del president de la World Wrestling Entertainment, Vince McMahon.

· El director va pensar des del primer moment en l'actriu Marisa Tomei pel paper de la Cassidy, ja que havien anat junts a l'institut i la coneixia bé. Ella es va interessar tant pel paper de la Cassidy, que va coneixer streapers per poder preparar bé el seu personatge, va preparar el vestuari i el seu maquillatge. A més, la primera escena d'ella va ser la del streaptease.

· Els rumors diuen que en Mickey Rourke, amic personal d'en Bruce Springsteen, li va escriure una carta per explicar-li la historia de la pel·li. Com el Boss estava de gira, dies mes tard va trucar en Rourke per reunir-los a ell i al director, Darren Aronofsky, al seu camerí. Un cop allà els va tocar la canço amb només la guitarra i la veu. També es comenta que ni Springsteen ni Rourke van cobrar res.

· La preparació per a les escenes de lluita d'en Rourke va ser molt dificil, ja que van decidir fer combats reals amb lluitadors reals i amb public autèntic. Es veu que els propis lluitadors el van aplaudir per la feina tan ben feta.




0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada