PROGRAMES

Aqui podeu trobar l'informació de les nostres emissions

NOTÍCIES

Les últimes noticies relacionades amb el rock i el cine, les trobareu aqui

LLIBRES

Problemes per trobar una bona lectura? Aqui trobaràs algunes propostes interessants

QUÈ SE N'HA FET DE...

Si vols saber què ha passat amb alguns dels actors i actrius que veiem de petits i als que vas perdre la pista, clicka aqui i potser trobes la reposta...

1 de maig 2013

Entra al fantàstic món de 'Universo Rock'

Un adolescent amb un germà menor del que ha de cuidar. Un pare que ha d'educar als seus dos fills (un adolescent rebel i un altre petit, però amb problemes de salud) des de que la seva dona els va abandonar.
Un videojoc anomenat Universo Rock que és l'afició més gran del noi i que es convertirà en quelcom més que un joc...

Aquesta es la premisa argumental d'Universo Rock, l'interessant projecte que ens presenta en Suno Navarro
Aquest artista ha creat un món propi en què els aficionats al rock veurem moltes referències a aquest estil musical que tant adorem.El que va començar sent un guió per a una pel·lícula, s'ha convertit, de moment, en un còmic de 75 pàgines. 
Realitzat a mode del típic storyboard d'una pel·lícula de cinema, Universo Rock ens mostra les aventures d'en Manuel, un adolescent que no deixa de discutir amb el seu pare a diari i que, en un oblit, perd al seu germà petit. El que no s'imagina, és que el lloc on ha d'anar a buscar sigui un món que creia ... imaginari. 

Es veu clarament que la història està empapada de referències del cinema d'aventures familiar vuitanteres (que és el que, probablement, va mamar de petit l'autor de tot aquest món), on la finalitat era llançar un missatge o moralitat als joves espectadors que gaudien de la pel·lícula. 
Es podria parlar de referents com 'Dentro del Laberinto', 'La historia interminable', 'Tron', 'Los Goonies', 'Willow', 'Legend' o fins i tot algunes semblances a les recents 'Cròniques de Narnia', i de referències rockers com el nom dels Mags (Blackmore, Collins, Joplin i Simmons), el líder de l'exèrcit metàl·lic (Capitán Overdrive), la companya de fatigues del protagonista (Vixen), el dispositiu d'orientació i informació (D.I.O.) i totes les múltiples referències a conceptes musicals (les armes que fa servir l'exèrcit metàl·lic són guitarres elèctriques) i cançons emblemàtiques del rock. 

Accedint a la pàgina web (www.universorock.es) es pot entrar a aquest particular món creat per suny. Allà es pot trobar una guia visual amb els personatges que intervenen en el còmic, el guió que va iniciar tota aquesta aventura, un bloc on l'autor va penjant totes les notícies importants relacionades amb el projecte, la botiga virtual (de moment, només tenen el còmic, encara que prometen anar afegint més coses), el teaser de la possible pel·lícula i, finalment, la música creada per a la possible pel·lícula (reflectida, en part, al teaser). 
I aquesta última part és la que més ens agrada, ja que els encarregats de posar música al teaser promocional són uns grans amics del Cops de Rock: els vallesans Pöker. 
El seu meravellós tema "Entra en el Rock and Roll" del seu disc debut semblava fet expressament per al que en Suno tenia en ment quan va descobrir el tema (que va ser abans de la publicació del disc), i quan ja va tenir preparat el teaser, va demanar als vallesans que participessin al projecte cedint el seu tema emblema (segons la nostra modesta opinió). 
A més dels Pöker, també participarà en la possible banda sonora la banda Babylon Rockets, amb el seu tema "Take a ride" i, segons comenta l'autor, ha contactat amb els Medina Azahara perquè també participin en el fons musical del projecte.

Aqui us deixem el tan esmentat teaser:




Recentement, Suno Navarro i el seu Universo Rock van estar al Saló Internacional del Còmic de Barcelona (conegut també com Ficomic) per promocionar i vendre aquest còmic per poder seguir avançant al projecte (tal i com us vam explicar a la noticia que resumeix la nostra visita al Saló).
Sembla ser que tal esdeveniment li va deixar bon gust de boca i, des del nostre humild programa, esperem que en Suno Navarro pugui continuar avançant al seu interessant projecte, i que aviat poguem veure quelcom més que un teaser.

"Escrito está en un pentagrama que aquellos que crean escucharán la sinfonía infinita. 
Por la magia que nos dió... ¡Larga vida al Rock!"


Suno Navarro, amb les seves hostesses, al Ficomic d'enguany
Si esteu interessats en l'Universo Rock, us recordem com accedir a tota la informació:

Pàgina web: www.universorock.es
Facebook: www.facebook.com/UniversoRockProyectoTransmedia

0 comentaris :

Publica un comentari a l'entrada